Sommarprogram

midsommar

Midsommar 2023

Midsommar är en underbar helg och som vanligt sker det traditionella firandet inne i Stocken, arrangerat av Föreningen Stocken, sponsrat av Stocken camping.

Kvällen innan midsommarafton brukar man samlas vid lekplatsen inne i Stocken för att gemensamt klä midsommarstången. Ta gärna med egenplockade blommor.

Själva midsommarafton blir det traditionellt firandet med dans runt stången, lotterier, fiskdamm, chokladhjul och kaffeservering.

Program för midsommar (Preliminärt)

22/6 Kl: 18.00 Kvällen före midsommarafton, torsdag, så samlas man vid lekplatsen inne i Stocken för att klä midsommarstången – ta gärna med blommor!

23/6 Kl: 14.00 Midsommarafton, fredag, börjar det traditionella midsommarfirandet på Stockens lekplats.

Kl: 14.30 börjar dansen kring stången.

Midsommarhelgen hos oss på campingen är mycket populär, så tänk på att boka plats eller stuga i god tid! Hör av er på telefon: 0304-51100, eller boka on-line.

stockendagen

Stockendagen

Den 2:a helgen i juli, lördag 8/7, är det dags för Stockendagen. Ett årligt evenemang som har sitt ursprung i att Anita & Freddy som driver campingen, ville fira att de varit ägare i 10 år.

Eftersom evenemanget blev så uppskattat beslöts det att det skulle genomföras varje år och då liksom nu, sker det i samarbete med Föreningen Stocken.

Vi brukar ha tipspromenad för hela familjen, lotterier, marknadsstånd och utställare, kanske till och med loppis och om vädret tillåter, hoppborgar för barnen.

camping

Stockenträffen har 25-årsjubileum!

Stockenträffen, 17-20 augusti 2023, är ett återkommande stort och populärt evenemang som är en självklarhet för alla som uppskattar livet i kajak! Evenemanget anordnas av Tjörn kajak tillsammans med Stocken Camping, och äger rum hos oss varje år i augusti. Tänk på att boka campingplats/stuga i tid!

För mer information om Stockenträffen, klicka här

Stocken SOS

Stocken Spring och Sim

Lördagen 15/7, 2023, arrangerar den ideella föreningen Sommarträning på Stocken tillsammans med sponsorer det sjätte Stocken Spring och Sim (SOS). Ett lopp i varierad terräng i och runt Stocken för alla, stor som liten, med distanserna:

  • Lång: Ca 5 km löpning och 500 m simning (inkluderar även ett besök på Råön)
  • Mellan: Ca 2,5 km löpning och 200 m simning
  • Kort: Ca 0,5 km löpning och vattenplask (för barn och knattar i första hand)

OBS! Antalet möjliga deltagande är begränsat, så tveka inte om ni funderar på att att anmäla er! Sista datum för anmälan är 13/7.

Överskottet för eventet går till att förbättra miljön för boende och gäster i Stocken.

För mer utförlig information gå in på hemsidan för Stocken Spring och Sim.

Batagent4

Öppet varv i Ellös, Orust

Mellan 25-27 augusti 2023 och för 30:e året i rad är det dags för det välbesökta Öppet varv, Skandinaviens största segelbåtsmässa, att hållas i Ellös, ca 6 km från campingen.

Öppet Varv

Bild1

Clownen Max

Föreställningen Tokerier med Clownen Max, ”…om hur det omöjliga blir möjligt och ibland tvärtom”, men med glädjen och skrattet alltid i centrum, så roar Clownen Max gammal som ung.

Tider för föreställningen:

Måndag 10/7 kl: 18:00

Tisdag    24/7 kl: 18:00

Föreställningen är gratis och alla som vill är välkomna!

mrberger_gycklarenann2

Magisk show

Magisk show och trolleriskola med Mr Berger och gycklaren Ann.

Tider för föreställningen:

Tisdag 18/7 kl: 14:30

Tisdag 1/8 kl: 14:30

(Detta program är preliminärt och kan bli ändrat.)

Föreställningen är gratis och alla som vill är välkomna!