Sommarprogram

midsommar

Midsommar 2022

Midsommar är en underbar helg och det är på tiden att den firas igen, så på midsommarafton återuppstår det traditionellt firande inne i Stocken samhälle.

Kvällen innan midsommarafton brukar man samlas vid lekplatsen inne i samhället Stocken för att gemensamt klä midsommarstången. Ta gärna med egenplockade blommor.

Själva midsommarafton blir det traditionellt firandet med dans runt stången, lotterier och kaffeservering. Ett mer detaljerat program kommer att läggas ut när det närmar sig.

Midsommarhelgen hos oss på campingen är mycket populär, så tänk på att boka plats eller stuga i god tid! Hör av er på telefon: 0304-51100, eller boka on-line.

På midsommardagen har vi lite förlängda utcheckningstider: Senast kl: 15.00 för avresande campinggäster och kl: 14.00 för stuggäster.

stockendagen

Stockendagen

Den 2:a helgen i juli, lördag 9/7, är det dags för Stockendagen. Ett årligt evenemang som har sitt ursprung i att Anita & Freddy som driver campingen, ville fira att de varit ägare i 10 år.

Eftersom evenemanget blev så uppskattat beslöts det att det skulle genomföras varje år och då liksom nu, sker det i samarbete med Föreningen Stocken.

Vi brukar ha tipspromenad för hela familjen, lotterier, marknadsstånd och utställare, kanske till och med loppis och om vädret tillåter, hoppborgar för barnen.

Kajaker

Stockenträffen

Stockenträffen, 18-21/8, är ett återkommande stort och populärt evenemang som är en självklarhet för alla som uppskattar livet i kajak! Evenemanget anordnas av Tjörn kajak tillsammans med Stocken Camping, och äger rum hos oss varje år i augusti. Tänk på att boka campingplats/stuga i tid!

För mer information om Stockenträffen, klicka här

Öppet varv i Ellös, Orust

Mellan 26-28/8 och för 29:e året i rad är det dags för det välbesökta Öppet varv, Skandinaviens största segelbåtsmässa, att hållas i Ellös, ca 6 km från campingen.

Öppet Varv

Clownen Max

Clownen Max roar både gamla och unga.
Torsdag 7 juli kl 18:00 och Måndag 25 juli kl 18:00.

(Detta program är preliminärt och kan bli ändrat.)

Föreställningen är gratis och alla som vill är välkomna!

Magisk show

Magisk show och trolleriskola med Mr Berger och gycklaren Ann.
Tisdag 19 juli kl 14:30 och Tisdag 2 augusti kl 14:30.

(Detta program är preliminärt och kan bli ändrat.)

Föreställningen är gratis och alla som vill är välkomna!