Sommarprogram

midsommar

Midsommar 2024

Midsommar är en underbar helg och som vanligt sker det traditionella firandet inne i Stocken, arrangerat av Föreningen Stocken, sponsrat av Stocken camping.

Kvällen innan midsommarafton brukar man samlas vid lekplatsen inne i Stocken för att gemensamt klä midsommarstången. Ta gärna med egenplockade blommor.

Själva midsommarafton blir det traditionellt firandet med dans runt stången, lotterier, fiskdamm, chokladhjul och kaffeservering.

Program för midsommar (Preliminärt)

20/6 Kl: 18.00 Kvällen före midsommarafton, torsdag, så samlas man vid lekplatsen inne i Stocken för att klä midsommarstången – ta gärna med blommor!

21/6 Kl: 14.00 Midsommarafton, fredag, börjar det traditionella midsommarfirandet på Stockens lekplats.

Kl: 14.30 börjar dansen kring stången.

Midsommarhelgen hos oss på campingen är mycket populär, så tänk på att boka plats eller stuga i god tid! Hör av er på telefon: 0304-51100, eller boka on-line.

stockendagen

Stockendagen

Den 2:a helgen i juli, lördag 13/7, är det dags för Stockendagen. Ett årligt evenemang som har sitt ursprung i att Anita & Freddy som driver campingen, ville fira att de varit ägare i 10 år 2015.

Eftersom evenemanget blev så uppskattat beslöts det att det skulle genomföras varje år och då liksom nu, sker det i samarbete med Föreningen Stocken.

Vi brukar ha tipspromenad för hela familjen, lotterier, marknadsstånd och utställare, kanske till och med loppis och om vädret tillåter, hoppborgar för barnen.

Heliair Sweden AB

är tillbaka i sommar! Den populära rundturen med helikopter som ger dig en chans att se världen från ovan en stund! Den 19/7 & 26/7 kl: 14:00 är det dags! Ingen platsbokning, betala med Swish eller kontanter, men kom i tid, det är många som vill åka! Vill du veta mer om dem som flyger? Klicka in på: HeliAir Sweden AB 

camping

Stockenträffen är inne på sitt 26:e år!

Stockenträffen, 15-18 augusti 2024, är ett återkommande stort och populärt evenemang som är en självklarhet för alla som uppskattar livet i kajak! Evenemanget anordnas av Tjörn kajak tillsammans med Stocken Camping och äger rum hos oss varje år i augusti. Tänk på att boka campingplats/stuga i tid!

För mer information om Stockenträffen, klicka här

Stocken SOS

Stocken Spring och Sim

Lördagen 13/7, 2024, arrangerar den ideella föreningen Sommarträning på Stocken tillsammans med sponsorer det sjunde Stocken Spring och Sim (SOS). Ett lopp i varierad terräng i och runt Stocken för alla, stor som liten!

Sista datum för anmälan är 11/7. För mer utförlig information gå in på hemsidan för Stocken Spring och Sim.

Batagent4

Öppet varv i Ellös, Orust

Mellan 23-25 augusti 2024 och för 31:e året i rad är det dags för det välbesökta Öppet varv, Skandinaviens största segelbåtsmässa, att hållas i Ellös, ca 6 km från campingen.

Bild1

Clownen Max

Föreställningen Tokerier med Clownen Max, ”…om hur det omöjliga blir möjligt och ibland tvärtom”, men med glädjen och skrattet alltid i centrum, så roar Clownen Max gammal som ung.

Tider för föreställningen:

Tisdag 9/7 kl: 18:00

Måndag 22/7 kl: 18:00

Föreställningen är gratis och alla åldrar är välkomna!

mrberger_gycklarenann2

Magisk show

Magisk show och trolleriskola med Mr Berger och gycklaren Ann.

Tisdag 16/7 kl: 14:30

Tisdag 30/7 kl: 14:30

Föreställningen är gratis och alla är välkomna!