Jobba hos oss

Nu börjar snart en ny spännande säsong 2023 och vi behöver anställa sommarpersonal.

Vi behöver personal till städ, butik, aktiviteter, grill och reception. För att arbeta hos oss behöver du tycka om att arbeta med människor och att ge god service. Du skall vara noggrann och tycka om att arbeta både självständigt och i team. Ett trevligt bemötande mot våra gäster är en självklarhet.

Du skall behärska svenska i tal och skrift. Arbetet är schemalagt dag och kvällstid från mitten av juni till mitten av augusti. Ett plus är om du kan arbeta på för och eftersäsong vid behov. Lön enligt kollektivavtal.

Är du intresserad av någon av dessa tjänster mejla då ditt CV och skriv och berätta lite om dig själv. Du mejlar din ansökan till jobb@stockencamping.se

Vi vill ha din ansökan senast den 1 mars.

Vilket arbete skulle kunna passa dig?

Lokalvårdare

Vi söker städpersonal som kan säkerställa att våra gäster möts av rena och fräscha lokaler. I arbetsuppgifterna ingår att städa servicehus (duschar, toaletter mm), kök, diskrum, tv-rum samt div allmänna lokaler.

Du skall vara noggrann och van att arbeta i team men också självständigt. Ett trevligt bemötande mot våra gäster är en självklarhet. Körkort och erfarenhet av städ är meriterande.

Glass- och golfkioskbiträde

Vi söker personal till vår glass- och golfkiosk. Arbetet innebär att sälja glass, läsk, fika, hyra ut bollar och klubbor till bangolfen samt uthyrning av cyklar och trampbilar.

Det ingår även andra sysslor såsom plockning av skräp, rensning av ogräs mm. Du ska vara noggrann och serviceinriktad.

Butiksbiträde / Receptionist

Receptionistens huvudsakliga arbetsuppgifter är försäljning av boende, in och utcheckningar, kassahantering samt de administrativa uppgifterna som hör till. Du informerar gästerna om campingen men också om närområdet. Gästen förväntar sig ett professionellt och trevligt bemötande.

I samband med receptionen finns en butik som även sköts av receptionspersonalen. Varuhantering, försäljning av mat, godis mm är några av sysslorna som ingår. Du skall vara noggrann, ansvarstagande och kunna hantera stressiga situationer. Du bör ha datavana. Du ska behärska svenska och engelska i tal och skrift. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Grillbiträde

Arbetet i grillen består av grillning av bl.a. kyckling. Bakning av bake-off bröd. Försäljning av kulglass, slush och fun snacks. Du ska vara noggrann, glad, ordningsam och serviceinriktad.

Stugansvarig

Vi behöver personal som tar hand om våra stugor. Stugorna ska kollas före och efter varje uthyrning så att den är städad och ser välkomnande ut. Ibland har gästerna betalt för städning och då får man fixa det. Även här gäller det att vara noggrann och kunna se vad som behöver göras.

I jobbet ingår att tvätta hyrda sängkläder och handdukar. Att tvätta personal-kläder ingår också. Även här gäller det att vara noggrann och kunna se vad som behöver göras.

Vaktmästare (under perioden april-oktober)

Vaktmästarens jobb innebär att sköta sophantering, gräsklippning, reparationer och div annat.