Välkommen att jobba hos oss under säsong 2024!

Det är dags för en ny spännande säsong och vi behöver anställa sommarpersonal till:

 

Reception och butik   Lokalvård   Barnklubben   Glass- och golfkiosk   

Bake-off/Grill   Stugvärd   Vaktmästeri

Vem söker vi?

Vi söker dig som är 16 år och äldre och som har en god serviceanda, ett trevligt sätt och som tycker att det inte finns något bättre, än att få våra gäster att känna sig välkomna och trivas hos oss!

Oavsett vilket arbete du söker hos oss, så behöver du vara noggrann och trivas med att arbeta såväl självständigt som i team. Vissa tider eller perioder kan det vara hög arbetsbelastning och då är det viktigt att klara av ett högt arbetstempo. Du ska behärska svenska i tal och skrift och det är bra om du har kunskaper i engelska. Övriga språkkunskaper är ett plus, men inget krav.

Arbetet är schemalagt dag- och kvällstid från mitten av juni till mitten av augusti. Det är positivt om du även kan arbeta på för- och eftersäsong vid behov.

Stocken camping är en rökfri arbetsplats och lönen är självklart enligt kollektivavtal. Är du intresserad av någon av våra tjänster, mejla då ditt CV och skriv och berätta lite om dig själv. Du mejlar din ansökan till jobb@stockencamping.se

 

Vi vill ha din ansökan senast den 15:e mars.

Vilket arbete skulle kunna passa dig?

Lokalvårdare

Vi söker dig, som tillsammans med dina kollegor kan säkerställa att våra gäster möts av rena och fräscha lokaler. Du behöver vara noggrann och kunna se vad som behöver göras.

I arbetsuppgifterna ingår att enligt framtagna rutiner städa våra servicehus, (duschar, toaletter, kök, diskrum, tv-rum m.m.), en mindre servicestation och personalutrymmen.

Körkort och erfarenhet av städ är meriterande.

Glass- och golfkioskbiträde

Arbetet i glass- och golfkiosken innebär att sälja glass, läsk, fika, hyra ut bollar och klubbor till bangolfen och sköta uthyrning av cyklar och trampbilar till våra gäster. Kassahantering ingår.

När det är lite lugnare stunder i kiosken, så ingår även andra sysslor såsom plockning av skräp, rensning av ogräs mm. Du ska vara noggrann och serviceinriktad.

Barnklubbsansvarig

Ett jobb för dig som tycker om att pyssla, leka lekar och hålla på med olika bollspel!

Barnklubben är i gång under högsäsong 17/6 – 11/8: måndag & onsdag & fredag, kl: 16–18.

För att underlätta planering för barnklubben finns ett aktivitetsschema att följa. Men ibland får du vara beredd på att ha en reservplan och tänka om, när kanske vädret eller något annat sätter stopp för dagens planer.

Receptionist/Butiksbiträde

Som receptionist är din huvudsakliga arbetsuppgift försäljning av boende, in- och utcheckningar, kassahantering och de administrativa uppgifter som hör till. Du informerar våra gäster om campingen, men också om närområdet. Gästen förväntar sig ett professionellt och trevligt bemötande.

I anslutning till receptionen finns vår Handlar’n-butik som också den sköts av receptionspersonalen. Varuhantering, försäljning av livsmedel och souvenirer är några av sysslorna som ingår. Du behöver vara noggrann, ansvarstagande och kunna hantera stressiga situationer. Du bör ha datavana. Du ska behärska svenska och engelska i tal och skrift. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Bak- och grillbiträde

Du som arbetar inne i butiken i bageri/grill, ansvarar för att baka och lägga upp bake-off bröd, sälja kulglass och slush och grilla bl.a. kyckling. Eftersom du hanterar livsmedel, så är det viktigt att vara noggrann och ordningsam och alltid tänka på att hålla rent på sin arbetstation. I arbetsuppgifterna ingår också att hjälpa till i butiken vid behov.

Stugansvarig

Som stugansvarig behöver du vara noggrann och kunna se vad som behöver göras.

Stugansvarig ser över stugorna före och efter varje uthyrning, så att gästen har städat och stugan ser välkomnande ut. Om gästen har betalt för städning, då städar du. Om något är smutsigt eller trasigt så byter du ut det – eller tar kontakt med vaktmästeriet när det är något du inte kan fixa själv.

I jobbet ingår att tvätta personalkläder och viss textil från stugorna. Ett externt företag sköter tvätt av sängkläder som gästerna hyrt. Som stugansvarig håller du också ordning i stugförrådet och håller koll på när något behöver fyllas på eller beställas.

Vaktmästare

Som vaktmästare behöver du vara noggrann och kunna se vad som behöver göras.

I arbetet ingår bland annat sophantering, gräsklippning och annat utomhusarbete på området. Reparationer och service av uthyrningscyklar, i servicehusen eller i våra stugor m.m. ingår också.