Servicehusen

Servicehus 1, 2 & 3 + Servicestationen

Vi har tre servicehus samt en mindre servicestation på campingen och med accesskorten ni får vid incheckning så har ni tillgång till kök, diskrum, tvättstugor, toaletter, duschar, latrin och infartsbommar. Accesskorten laddas med pengar som kan nyttjas för duschar, tvätt och torktumlare. Det man nyttjat under besöket räknas av vid utcheckning.

Servicehus 1 renoverades inför säsong 2023 och Servicehus 2 står snart på tur.

Förutom toalett- och duschavdelningar finns också i Servicehus 1 & 2 vardera ett separat rum med skötbädd, babybadkar och en mindre separat barn-dusch för de mindre gästerna. I servicehusen hittar man också kök, diskrum och tvättstugor med tvättmaskin och torktumlare. Tvättmaskinerna är utrustade med automatisk självdosering av allergivänligt tvättmedel. Mer information om tvättmedel och hur det fungerar att tvätta finns uppsatt i tvättstugorna. Möjligheter att tvätta för hand finns i tvättstugan i Servicehus 2.

Vid Servicehus 1, i köksbyggnaden, finns det ett samlingsrum med TV och även bord och stolar för de som vill äta och/eller umgås där.

Intill de större servicehusen hittar ni sopsorteringskärl för hushållssopor, papper, metall och glas samt grillkolsrester.

I det mindre Servicehus 3, på campingområdet intill receptionen, finns 4 generösa familjeduschutrymmen med toalett – varav 2 är handikappanpassade. Här finns också latrin och en mindre sopgård för hushållssopor, glas, metall och grillkolsrester. För diskning och tvätt hänvisar vi till Servicehus 1 & 2.

Servicestationen befinner sig mitt på campingen och där har man tillgång till en toalett, latrin och färskvatten samt möjlighet till gråvatten-tömning. Och på baksidan av byggnaden finns det populära Hundspa’t!

Tänk på att rökfritt gäller i alla våra lokaler och tillgång till askkoppar finns utomhus över hela campingen.

servicehus