Servicehus

Servicehus

Vi har tre servicehus på campingen och med accesskorten ni får vid incheckning så har man tillgång till toaletter, duschar, latrin och infartsbommar. Accesskorten laddas med pengar som kan nyttjas för duschar, tvätt och torktumlare. Det man nyttjat under besöket räknas av vid utcheckning.

För de minsta gästerna finns i Servicehus 1 & 2 vardera ett rum med skötbädd, babybadkar och en liten dusch. Här hittar man också tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, samt möjligheter att tvätta för hand om det skulle behövas. Tvättmaskinerna är utrustade med automatisk självdosering av allergivänligt tvättmedel. Mer information om tvättmedel och hur det fungerar finns uppsatt i tvättstugorna.

Vid Servicehus 1, i anknytning till köket, finns det ett samlingsrum med TV. Här finns också bord och stolar för den som vill äta och umgås där.

Intill de större servicehusen hittar ni sopsorteringskärl för hushållssopor, papper, metall och glas, samt grillkolsrester.

I nybyggda mindre Servicehus 3 på campingområdet vid infarten, finns toaletter och latrin samt 4 generösa familjeduschutrymmen – varav 2 är handikappanpassade. Här finns också en mindre sopgård för hushållssopor, glas, metall och grillkolsrester. För diskning och tvätt hänvisar vi till Servicehus 1 & 2.

servicehus