Handlar’n på Stocken Camping

Välkommen att ta en titt in i vår Handlar’n-butik!

Butikens öppettider under högsäsong är 08:00 – 21:00.

Önskas härligt varmt nybakat bröd till frukost, eller färska kanelbullar till fikat? I vår välsorterade Handlarn-butik bakar vi alla dagar – och vill man till exempel grilla till kvällen eller ordna med en picknick på klipporna till lunch, så finns här det mesta av vad man kan behöva. Vi har ett gediget sortiment av livsmedel likaväl som dricka och  godis, tidningar och snacks.

Men glass då? Självklart har vi glass! I burk, på pinne eller i strut och inte minst, som kulglass, där du själv väljer vilken eller vilka smaker som passar bäst för dagen. Kanske med lite strössel och kolasås därtill? Vi har alltid laktosfria och veganska alternativ. Eller varför inte slå till med en Frozen yoghurt? En rykande varm kaffe till glassen kan vi också trolla fram, både i butiken och ute i Golfkiosken.

Varje fredag och lördag eftermiddag grillar vi i butiken! Fredagar är det de mycket populära ribsen som gäller och lördagar kycklingklubbor. Perfekt sommar- och campingmat! OBS! Det är alltid begränsat antal, så vill du vara säker på att kunna köpa, så gäller det att komma in i butiken eller ringa och reservera: +46304511 00. Boka gärna en baguette eller två samtidigt, så ser vi till att det finns nybakat när ni kommer och hämtar.

Vad mer finns i butiken? Campingtillbehör, krabbfiskespön, leksaker, souvenirer eller en fin present till mamma? Absolut!

Välkommen in och upptäck vad mer vi har att erbjuda!

butik