Om Stockens camping

Stocken Camping

Hej och välkommen!

Det är vi som är Anita och Freddy Alm, ägare till Stocken camping. Vi hoppas att ni har en riktigt trevlig vistelse här hos oss! (Foto: Håkan Linger)

Årets företagare på Orust 2022

Motivering:

”Servicen är något som uppskattas mycket av kunderna till Årets Företagare Orust. Trafiken rullar dit, både på land och hav. Orust är platsen för deras destination. Centrum för kundernas entusiasm. Kanske en dröm blir sann, både för kund som företagarna. Engagemanget har tagit företaget dit dem är idag.”

Företagarna Orust Anita och Freddy Alm på Stocken Camping AB är Årets Företagare i Orust 2022 – Företagarna (foretagarna.se)

 

 

Årets turistföretag på Orust 2022

Motivering:

”En genuin camping som erbjuder just precis det där som deras gäster vill ha. Med sin långa erfarenhet och gedigna kunskap skapar Stocken Camping en högkvalitativ och stabil upplevelse för både fastboende och besökare på denna vackra plats. Stocken Camping visar på utmärkt entreprenörskap OCH värdskap då de så tydligt möter besökarnas önskemål genom att förlänga sin säsong. De fortsätter år efter år att utveckla sin anläggning och därmed destinationen. Ett tydligt och modigt bidrag till utvecklingen av besöksnäringen på Orust. Med stort engagemang och med hjärtat i campingvärlden drivs Stocken Camping på ett föredömligt sätt.”

Årets turistföretag är utsett – Orust kommun

Coronaviruset / Covid-19

Coronaviruset/Covid 19 

Vi följer fortsatt och uppdaterar oss löpande om Folkhälsomyndighetens rekommendationer när det gäller Covid19.

Som alltid är våra gästers och vår personals trygghet det allra viktigaste för oss – och för att minimera risken att smittan sprids och garantera en trevlig och säker vistelse här på Stocken Camping gäller följande:

Campinggäster

  • Du som har eget boende med Dig kan kontrollera Din närmiljö till 100% och känna Dig trygg.

Stuggäster

  • Du som hyr stuga/villavagn av oss ska vara trygg i att boendena ses över och fortsatt städas med förstärkta städrutiner innan ankomst.
  • Tvål finns i alla stugor så att Du kan tvätta dina händer ofta.

Gemensamhetsbyggnader och servicehus:

  • Vi har även fortsatt förstärkta städrutiner i alla gemensamma lokaler och servicehus, som dagligen ses över – oftare under högsäsong.
  • Det finns givetvis tillgång till såväl tvål som handsprit vid dusch- och toalettutrymmen.

Butik och reception:

  • I butiken är vi också självklart noggranna med hygienen och har utökade städrutiner.
  • I reception och butik finns alltid handsprit tillgängligt för såväl gäster som personal.
  • Vid butikens kassa hänger ett plexiglas mellan kunder och butikspersonal.

Om Du misstänker att Du kan vara smittad och har symptom, även om de är milda, så ber vi Dig att stanna hemma tills Du är helt frisk.

Vid frågor är Du välkommen att kontakta oss via telefon: 0304-511 00 eller mail: info@stockencamping.se