Campa med hund

Välkommen!

Kom, koppla av och njut av sommaren tillsammans med era fyrbenta familjemedlemmar här hos oss på Stocken camping! Vare sig ni kommer med husbil, husvagn, tält eller föredrar att bo i stuga så har vi rum för alla.

Stockens restaurang

Restaurangen välkomnar era fyrbenta vänner på altanen där ni kan njuta er lunch i solen, eller i skuggan under paviljongen och ljumma sommarkvällar vid solnedgången intar ni er kvällssupé, med en oslagbar utsikt över det gamla fiskesamhället Stocken.

Hundviken

Här kan era hundar svalka sig i havet och leka och springa av sig vid en alldeles egen havsvik, med närhet till fina promenadstigar. Det finns också andra härliga vandringsleder här på Orust, att ta sig till med bil eller cykel. Besök vår Info-Point-stuga för mer tips på utflykter och annat.

Behöver jag ha hunden i koppel på campingen?

Inne på campingens område ansvarar husse och matte för att hunden är kopplad och under uppsikt. Skulle ni vilja sätta upp en liten inhängnad för hunden inne på er hyrda campingingplats, så går det bara bra.

Tänk också på, om ni är ute på någon av alla vandringsleder som finns här runtom campingen och på Orust, att under perioden 1/3 – 20/8 råder koppeltvång i naturen och hunden får inte springa lös, för att skydda häckande fåglar och däggdjur med ungar.

Hundfria zoner

Lekplats, badbrygga/soldäck och badstrand är hundfria zoner, men kopplade får hunden gärna vara med på klipporna bredvid.

Vårt populära Hund Spa

Efter dagens äventyr när det är dags att skölja av salta tassar och fräscha upp pälsen inför kvällen, finns det möjlighet att bli ompysslad av husse eller matte i vårt fullt utrustade hund-spa. Det ligger mitt på campingen vid Servicestationen, (punkt 4 på områdeskartan).

Betalningen är enkel: När man använder sitt accesskort för att öppna dörren så dras en summa automatiskt från kortet som man får laddat vid incheckning. Schampo och balsam ingår och det finns en blaster/tork för att blåsa pälsen torr och skön efteråt.

Själva badkaret är anpassningsbart med höj- och sänkbar botten. För mindre hundar höjer man botten till det övre läget och för större hundar sätter man den i bottenläget. Det går då att öppna dörren på framsidan av karet och man kan dra ut en ramp underifrån, så att hunden själv kan kliva in i karet.

Veterinär

Skulle ni behöva komma i kontakt med veterinär som finns i närheten – klicka på någon av länkarna för mer information:

Varekils Djurklinik

Veterinär i Stenungsund Distriktsveterinärerna