Camping

Incheckning camping från kl 13.00

Utcheckning senast kl. 11.00

Campingplatserna

Vi har ett flertal ytor för camping med tält, samt 134 campingplatser med el i varierande storlekar för såväl tält som husbil/husvagn.

På vår områdeskartas färgkodade platsmarkeringar kan man enkelt avgöra, om en plats är lagom stor för sin husvagn eller husbil. Har ni funderingar kring vilken plats ni ska boka, hör gärna av er till oss på +4630451100

Storleken på el-platserna och vilka ekipage de är lämpade för, är beräknade med tanke på att brandskyddsavstånd ska kunna hållas. Med det i åtanke och som en extra service, följer vi också under högsäsong i största möjliga mån alla ekipage på plats.

Kostnad för el tillkommer

Kostnad för förbrukad el/elplats tillkommer: 3 kr/kWh och betalas vid utcheckning. (Med reservation för ev. prisändring under säsong).

På våra campingplatser med el, tänk på följande vid anslutning till våra elstolpar:

  • Det är absolut förbjudet att ladda sin elbil i elstolparna. Vi hänvisar till våra fyra platser för laddning av elbilar vid kortsidan av fotbollsplanen
  • Ni är själva ansvariga för allt elmaterial ni ansluter till tomtens eluttag
  • Att använda kabel avsedd för utomhusbruk tex RDOE/RDOT, EVE. Minimi- area 2,5 mm ²
  • Att ha hel kabellängd mellan anslutningspunkterna
  • Används kabelvinda ska sladden vara utrullad, för att undvika brandrisk

Dessa rekommendationer bygger på Elsäkerhetsverkets föreskrifter gällande uppställning på campingplats. Alla elplatser har CEE-uttag (blå stickpropp).
Det går att köpa Adaptrar mellan vanlig två polig kontakt och CEE-kontakt i receptionen.

camping